با ما همراه باشید

اخبار بورس

بسته شدن ورودی بورس تهران با صف خرید سنگین شاخص‌سازان ریالی

بورس تهران در معاملات روز شنبه با سیگنال دور دوم مذاکرات شاهد کاهش ریسک سیاسی بازار سهام است و تقاضای سهم‌های ریالی با سردمداری بانکی‌ها شدیدا افزایش یافته که منجر به رشد صف‌های خرید آن‌ها و کاهش ارزش معاملات خرد سهامی شده است.

منتشر شده

در

بسته شدن ورودی بورس تهران با صف خرید سنگین شاخص‌سازان ریالی

به گزارش بورسینه به نقل از اکوایران، بازار سهام روز شنبه شاهد کاهش ارزش معاملات خرد تا سطح ۹ هزار و ۱۷ میلیارد تومانی بود که به نسبت روز معاملاتی قبل ۲۱ درصد کاهش یافته است. بورس تهران پس از ورود جریان پول حقیقی ۵۲۳ میلیارد تومانی روز چهارشنبه، با تداوم روند ورودی جریان پول حقیقی در میان موقعیت‌های سهامی مواجه شد و شاهد ورود ۹۵۹ میلیارد تومان پول حقیقی به سهام بودیم. از طرف دیگر نیز، با خروج جریان پول حقیقی ۲ هزار و ۲۵ میلیارد تومانی در میان صندوق‌های درآمد ثابت مواجه شدیم که در روز چهارشنبه خروج ۲۴۶ میلیارد تومانی را به ثبت رسانده بود. کاهش مالکیت حقیقی در میان صندوق‌های با پشتوانه طلا نیز تداوم داشته و همچنان شاهد خروج پول از این صندوق‌ها هستیم.

ارزش صف‌های خرید سهام روز شنبه افزایش ۲۱ درصدی داشت و ارزش صف‌های فروش ۴۱ درصد افت کرد. با این تفاسیر، ارزش صف‌های خرید از ۳ هزار و ۹۶۹ میلیارد تومان به سطح ۴ هزار و ۸۱۳ میلیارد تومانی صعود کرد و ارزش صف‌های فروش از ۳۹۷ میلیارد تومان روز چهارشنبه تا ۲۳۵ میلیارد تومان کاهش یافت.

روز معاملاتی شنبه سرانه خرید هر کد حقیقی از ۳۵.۳ میلیون تومان روز چهارشنبه تا ۵۱.۳ میلیون تومان افزایش داشت. شنبه سرانه فروش هر کد حقیقی کاهش داشت و از ۳۵.۳ میلیون تومان به ۳۱ میلیون تومان رسید. با این اوصاف شکاف سرانه به سمت خریداران حقیقی سنگینی می‌کند و به سطح ۲۰.۳ میلیون تومانی رسیده است.

بسته شدن ورودی بورس تهران با صف خرید سنگین شاخص‌سازان ریالی

در بین صنایع بورسی نیز صنعت بانک‌ها و مؤسسات اعتباری با ۵۷۸.۹ میلیارد تومان ورود پول حقیقی بالاترین میزان ورود پول حقیقی را به ثبت رساند. صنعت فرآورده‌های نفتی با ۱۴۴.۹ میلیارد تومان و صنعت خودرو و ساخت قطعات با ۷۰.۴ میلیارد تومان در جایگاه‌های بعدی قرار گرفتند. صنایع محصولات شیمیایی و فلزات اساسی نیز به ترتیب با ۶۷.۱ میلیارد تومان و ۵۳.۷ میلیارد تومان در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند. از سوی دیگر صنعت انبوه‌سازی با ۱۹.۴ میلیارد تومان خروج پول حقیقی بیشترین میزان کاهش مالکیت حقیقی را به ثبت رساند و صنعت سیمان با ۱۵.۵ میلیارد تومان و صنعت قند و شکر با ۱۵.۳ میلیارد تومان دیگر صنایعی بودند که میزان بیشتری از مالکیت حقیقی خود را از دست دادند.

ادامه مطلب
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *